Donaris 930 x 122

calorifer99

Adio debransari!

Veste importanta pentru pitestenii care sunt bransati la sistemul centralizat de termoficare! De marti, 21 septembrie, informeaza conducerea societatii de termoficare, nu se mai primesc cereri de debransare de la sistem! Motivul pentru care se spune adio cererilor de debransare pentru acest sezon este ca pe 27 septembrie vor fi umplute instalatiile de incalzire pentru inceperea probelor necesare pentru sezonul rece.

Conform legii, dar si a unei hotarari a Consiliului Local, sezonul rece este considerat a incepe pe 1 octombrie.

Pana acum, termoficarea a inregistrat nu mai putin de 5.100 de documentatii de debransare de la sistemul centralizat de incalzire. Nici nu este de mirare ca unii agentii economici de profil din Arges s-au plans ca, in ciuda crizei economice, abia au putut face fata ritmului mare de lucrari de montare la Pitesti a unor centrale de apartament.

Pretul minim al unei centrale de apartament este de circa 2.000 de lei. Fara sa mai punem la socoteala lucrarile de modificare a instalatiei si de montaj, rezulta ca piata centralelor termice la Pitesti s-ar putea lauda anul acesta cu o cifra de afaceri de peste 10 milioane de lei!

La sistemul centralizat au ramas, totusi, peste 32.000 de clienti care nu au avut bani sa isi monteze centrale de apartament sau care au incredere in activitatea termoficarii. Iarna care urmeaza se anunta a fi una dintre cele mai dificile din istorie, specialistii avertizand ca, din cauza incetinitii Curentului Golfului, continentul european nu mai este la fel de bine incalzit ca pana acum.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90