930×122 CAPRA 5

ajutoare

AFLĂ CARE PITEŞTENI POT PRIMI AJUTOARE DE URGENŢĂ!

Primăria Piteşti a elaborat un proiect privind acordarea de ajutoare de urgenţă pentru situaţii deosebite, aşa cum a fost şi cazul incendiului din clubul Colectiv în care au fost răniţi şi argeşeni, ba chiar doi dintre ei şi-au pierdut şi viaţa.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Iată care sunt ajutoarele vizate:
– Pentru familiile sau persoanele singure afectate de calamităţi naturale,   incendii, accidente, care duc la distrugerea unor bunuri, în funcţie de  gravitatea acestora; suma maximă ce va fi acordată pentru această categorie de beneficiari este 5.000 de lei.

– Pentru persoanele care se confruntă cu probleme grave de sănătate care
necesită investigaţii de specialitate, tratamente medicale de lungă durată, intervenţii chirurgicale şi care afectează persoanele lipsite de susţinere  financiară (fără venituri sau cu venituri reduse) ale căror costuri nu sunt  acoperite sau compensate parţial de asigurările sociale de sănătate; suma   maximă ce va fi acordată pentru această categorie de beneficiari este 3.000 de lei.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

– În situaţii de boală pentru continuarea tratamentului medical, materiale sanitare şi investigaţii medicale (ex.  RMN,  CT) ale căror costuri nu sunt  acoperite sau sunt compensate parţial de asigurări; suma maximă – 1.000 de lei.
– În situaţia persoanelor care au nevoie de proteze, orteze aflate în imposibilitatea achiziţionării acestora numai din resurse proprii – 1.000 de lei.

– Pentru continuarea studiilor pentru tinerii proveniţi din centre rezidenţiale  sau ai căror părinţi au decedat sau au un singur părinte care nu are posibilităţi să întreţină familia – 500 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90