930×122 CAPRA 5

ajutor

AJUTOARE DE URGENȚĂ PENTRU OPERAȚII ȘI MEDICAMENTE

Ajutoare de urgență pentru operații și medicamente. Consiliul Judeţean Argeş va derula şi în acest an programul „Pro Social”, care prevede acordarea unor ajutoare sociale de urgenţă pe baza unor dosare depuse de solicitanţi.

Citiți și: Ajutor de la stat pentru cei care stau la bloc!

În limita bugetului disponibil, sprijinul financiar li se acordă persoanelor cu domiciliul în judeţul Argeş aflate într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar, cu venituri pe membru de familie care nu depășesc valoarea salariului de bază minim brut garantat (care va fi de 1.450 de lei de la 1 februarie 2017), care au probleme de sănătate dovedite cu acte medicale eliberate de medicul specialist şi care se află în una dintre următoarele situaţii:

a)necesită efectuarea unor intervenții chirurgicale, recomandate de medici de specialitate;

Citiți și: Ajutor financiar sub forma unor fonduri nerambursabile pentru români

b)necesită efectuarea unor investigații medicale şi tratamente în clinici specializate, dovedite cu acte medicale de specialitate;

c)necesită achiziționarea unor dispozitive medicale recomandate de specialişti (proteze auditive, proteze ortopedice, orteze etc.);

d)necesită sprijin financiar în vederea achiziționării medicamentelor pentru tratamente medicale de lungă durată.

O persoană poate beneficia de acest sprijin financiar de maximum două ori pe an, cu condiția justificării primei sume acordate. Ulterior, are posibilitatea să depună un alt dosar pentru acordarea unui nou sprijin financiar. Cererile trebuie depuse la Registratura Consiliului Județean Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90