Posada 930 x 122

ajutor

AJUTOARE DE URGENȚĂ PENTRU OPERAȚII ȘI MEDICAMENTE

Ajutoare de urgență pentru operații și medicamente. Consiliul Judeţean Argeş va derula şi în acest an programul „Pro Social”, care prevede acordarea unor ajutoare sociale de urgenţă pe baza unor dosare depuse de solicitanţi.

Citiți și: PRIMĂRIA MIOVENI, DECIZIE PENTRU LUNA DECEMBRIE

În limita bugetului disponibil, sprijinul financiar li se acordă persoanelor cu domiciliul în judeţul Argeş aflate într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar, cu venituri pe membru de familie care nu depășesc valoarea salariului de bază minim brut garantat (care va fi de 1.450 de lei de la 1 februarie 2017), care au probleme de sănătate dovedite cu acte medicale eliberate de medicul specialist şi care se află în una dintre următoarele situaţii:

a)necesită efectuarea unor intervenții chirurgicale, recomandate de medici de specialitate;

Citiți și: ACUM: URGENȚĂ ÎN PRUNDU. A CĂZUT DE LA ETAJ

b)necesită efectuarea unor investigații medicale şi tratamente în clinici specializate, dovedite cu acte medicale de specialitate;

c)necesită achiziționarea unor dispozitive medicale recomandate de specialişti (proteze auditive, proteze ortopedice, orteze etc.);

d)necesită sprijin financiar în vederea achiziționării medicamentelor pentru tratamente medicale de lungă durată.

O persoană poate beneficia de acest sprijin financiar de maximum două ori pe an, cu condiția justificării primei sume acordate. Ulterior, are posibilitatea să depună un alt dosar pentru acordarea unui nou sprijin financiar. Cererile trebuie depuse la Registratura Consiliului Județean Argeș.

Nisan 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066