930 x122 grota rece

    arpechim_ansamblu

    Amanetata de Roibu, Petrochimia pitesteana este scoasa la mezat

    In timp ce senatorul de Dambovita Mircea Andrei se joaca in campanie electorala, promitand pitestenilor sa salveze Arpechim prin cumpărarea Rafinăriei de la OMV Petrom sau prin naţionalizare pentru utilitate publică, conform ziarului „Argesul”, un oarecare executor judecătoresc, Emilian Mateescu, a lipit, luni, pe o uşă a diviziei sus-numite, publicaţia de vânzare mobiliară a unor bunuri mobile din megaobiectivul industrial, adjudecarea urmând să aibă loc vineri, 23 noiembrie, începând cu ora 10.

    Mai pe româneşte, o parte din echipamentele şi utilajele Diviziei Petrochimice Bradu vor fi scoase
    Ce ar ajunge la fier vechi?
    Dacă aceste demersuri vor fi în zadar, atunci de la Divizia Petrochimică Bradu vor ajunge la fier vechi mii de tone de aluminiu, cupru şi fier, însemnând: containere, pompe, compresoare, ţevi, conducte, cabluri. Adică utilaje şi echipamente de o valoare cu mult mai mare decât cea pusă drept gaj în jocurile murdare de pe platforma petrochimică de la Piteşti făcute de Roibu nu singur, de capul lui, ci ajutat la cel mai înalt nivel de oameni cu influenţă. Braţele caracatiţei sunt de culoarea partidelor aflate la putere în momentele când a fost gândită lovitura sub centură. Iar politicienii se folosesc, în campania electorală, de acest obiectiv industrial căzut la pământ ca să facă KO şi electoratul…
    Pus gaj de Roibu
    Liderul de sindicat Marin Dumitru a precizat pentru Argesul ca instalaţiile de la Divizia Petrochimică Bradu au fost puse gaj, în contul unor datorii, de fostul director al Oltchim, Constantin Roibu, instalaţiile fiind lăsate la… amanet în baza unui contract încheiat cu „Polchem Societe Anonyme”, o firmă turcească, având sediul în Vaduz, capitala principatului Liechtenstein.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90