New Profesional Consult 930 x 122

ANDRA

Andra ne cere ajutorul!

Andra Nicolae, un îngeraş de numai 6 ani, se luptă cu o crudă boală care afectează din ce în ce mai mulţi copii în prezent: leucemie acută limfoblastică. Într-o ţară în care situaţia pare fără ieşire, acest pui de om încearcă să îşi doboare greutăţile vieţii prin setea enormă de a trăi. Situaţia ei este cu mult îngreunată şi de crizele de epilepsie, afecţiune ce a survenit după diagnosticarea cancerului limfatic.

În 2008, vestea bolii fetiţei avea să schimbe complet viaţa familiei Nicolae, formată din 6 membri. Starea materială a familiei nu permitea efectuarea unor cheltuieli atât de mari precum cele necesare unei persoane care suferă de leucemie. Din disperare, au ajuns să ceară ajutor şi în Piteşti, deşi părinţii locuiesc în Ocniţa, judeţul Dâmboviţa. Până la urmă, viaţa nu ţine cont de geografie. În eforturile de a asigura fondurile necesare pentru tratament, familia fetiţei este ajutată şi de Asociaţia „Sfântul Mucenic Corneliu Sutaşul” din Piteşti. Numai medicamentele depăşesc 2000 euro lunar! În tot acest timp, fetiţa a urmat tratamente la Bucureşti şi la Genova, în Italia. O parte din sumă necesară tratamentului din Genova este acoperită din fondurile Statului Român, însă boala nu ţine cont de timp şi nici de bani, astfel că orice minut contează. Este vital, ca aceşti copii să primească tratamentul imediat şi constant. Starea lor fizică trebuie să fie monitorizată permanet, pentru a li se administra tratamentul potrivit. În prezent, Andra se află la tratament în Italia,unde merge regulat împreună cu mama ei. Acasă, ea este aşteptată de tatăl ei şi de cei trei frăţiori. Andra Nicolae mai are nevoie de aproape 10.000 de euro, o sumă ce nu pare prea mare pentru cei cu dare de mână, dar enormă şi esenţială pentru familia fetiţei, pentru tratamentul din Italia.
La vârsta ei, Andra
nu cunoaşte valoarea banilor, însă noi, cei cu suflete mari, putem realiza cât de necesari sunt ei pentru ca un copil să se bucure de viaţă, în condiţii cât mai aproape de normaliate. Nu rămâneţi indiferenţi la suferinţa acestei familii care are nevoie de tot sprijinul nostru. Să dăruim şansa la viaţă, unui copil care, la fel ca toţi ceilalţi micuţi, nu are nicio vină pentru că se luptă secundă cu secundă să trăiască!
Puteţi face donaţii în contul:
RO31RNCB0128067186800001- BCR TÂRGOVIŞTE,
titular Nicolae Mihai. Telefon: 0734417178.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90