New Profesional Consult 930 x 122

andreea marin

ANDREEA MARIN, ÎN PITEȘTI: LACRIMI, ZÂMBETE ȘI APLAUZE! VEZI GALERIE FOTO!

Însoțind caravana „Prețuiește viața”, Andrea Marin a ajuns aseară și în Piteşti. Aşteptată în număr mare (intrarea fiind liberă) în sala de spectacole a Teatrului „Alexandru Davila” de mămici, tătici, copii și bunici, îndrăgita vedetă tv a venit să le vorbească piteștenilor despre echilibru, despre felul în care putem trăi frumos şi demn și despre schimbare şi voinţă. Nu au lipsit poveștile de viață și sfaturile.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Spectatorii au plâns de emoție

De departe, cea mai emoţionantă poveste a fost aceea a unei mămici din Piteşti pentru care Andreea Marin a venit personal aici acum câţiva ani. Fetiţa ei, pe atunci în vârstă de 7 ani, suferea de o boală pentru care nu există leac. „Povestea ta poate fi o pildă pentru cei pe care viaţa îi aşează uneori în genunchi.”, i-a spus Andreea Marin. Cu lacrimi în ochi, piteșteanca a povestit cu câtă maturitate și demnitate și-a așteptat moartea copilul său: „Mi-a zis: Mamă, trebuie să te ocupi de tine, eu o să fiu un înger acolo sus. O să te rog să îţi vezi de viaţa ta… Vei avea un alt copil, cu siguranţă.”. Într-adevăr, femeia a venit aseară cu o veste excepțională: are o altă fetiţă în vârstă de numai 4 luni. Omenii din sală au plâns auzind povestea.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Un piteștean, în vacanță cu Andreea Marin

Evenimentul a continuat cu discuţii legate de sănătate, alimentaţie şi echilibru. „Viaţa are şi plusuri şi minusuri, râuri şi prăpastie. Strădania noastră trebuie să fie într-o singură direcţie: cum facem să ajungem la lumină, la zâmbet, la frumuseţea prin noi şi la frumuseţea pe care o îndreptăm către ceilalţi, să aibă un sens ce trăim pe scena vieţii noastre, să lăsăm ceva în urmă, ceva preţios.”, le-a spus Andreea Marin celor prezenţi. Tot ea i-a sfătuit să nu uite niciodată cele două cuvinte magice: „preţuiesc viaţa”. Andreea Marin le-a dat spectatorilor şi o temă pentru acasă: în fiecare zi, timp de 10 minute, să îşi scrie pe o hârtie, cu sinceritate și obiectivitate, gândurile. Spre final sutele de participanți au fost serviţi cu alimente sănătoase, iar 10 dintre ei au plecat acasă cu premii din partea organizatorilor. În plus, un piteștean, alături de alte persoane din celelalte orașe în care ajunge caravana, va pleca într-o așa numită Tabăra a Naturii alături de Andreea Marin. De asemenea, va avea parte împreună cu vedeta tv de o sesiune foto pentru un calendar. Tot aseară 45 de copii au fost consultaţi gratuit sub forma unui joc.

„Este un mulțumesc spus lui Dumnezeu după ce mi s-a născut fetița”

Preţuieşte viaţa reprezintă un mulţumesc spus lui Dumnezeu la puţin timp după ce mi s-a născut fiica. Este un copil care a fost dorit, un copil pe care nu l-am putut avea uşor… În momentul în care ea a venit pe lume am realizat că îmi doresc să îi spun cumva mulţumesc Celui de Sus pentru acest dar. Prin urmare, am înfiinţat fundaţia şi de atunci până astăzi multe lucruri mari s-au întâmplat!”, a spus Andreea Marin. Ea a avut un mesaj și pentru persoanele aflate în dificultate: „Este foarte important să ştie că viaţa stă, totuşi, în mâinile lor, în ciuda aparenţelor. Există momente foarte dificile, în care nu mai reuşeşti să vezi dincolo de zidul care pare să stea între tine şi lume, între tine şi viitor. Însă odată cu voinţa de a face un pas către bine și curiozitatea de a căuta cum ai putea să îl faci vin şi ideile și vine şi lumina aceea din suflet pe care trebuie să o scoatem la suprafaţă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3