EcoMoto 930×122

caldura

PITEȘTI: TREMURĂ DE FRIG ÎN CASE DE SPAIMA FACTURILOR

După cum v-am informat, societatea Termo Calor Confort a început duminică să furnizeze agent termic pentru încălzire în tot Piteștiul.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

La cerere, însă, asociaţiile de proprietari pot refuza să primească încă de pe acum căldură, iar multe dintre ele, nu mai puțin de 40%, au refuzat. Motivul: oamenii nu vor să plătească facturi mari la încălzire încă din luna octombrie. Preferă să rabde de frig în apartamente.

Municipalitatea subvenţionează pre­ţul la gigacalorie, iar cetăţenii care îndeplinesc condiţiile pot beneficia de ajutor de încălzire. Termenul limită de depunere a ce­re­­rilor şi declaraţiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului respectiv, pentru perioada 1 noiembrie 2015-31 martie 2016, este 20 noiembrie.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În Piteşti sunt două centre de colectare a cererilor pentru încălzirea cu gaze naturale, lemne, cărbuni şi petrol: unul la parterul Casei Cărţii şi altul în Găvana, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, la parterul blocului M5a. Programul de primire a cererilor este următorul: luni-miercuri (8-15:30), joi (8-18) și vineri (8-12:30). Pentru energie termică cererile se primesc pe Calea Bucureşti, blocul U4, de luni până vineri, între orele 8:30 şi 15.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90