930×122 CAPRA 5

cadouri de crăciun

Argeș. O faptă bună de Crăciun! Campanie pentru aproape 100 de copii

Argeș. O faptă bună de Crăciun! Campanie pentru aproape 100 de copii

Parohia Slatina împreună cu inițiatoarele campaniei ,,Magia Crăciunului intr-o cutie de pantofi” vă invită să faceți o faptă bună de Crăciun.

Aproape 100 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, sunt vizați de acestă inițiativă.

Mai exact, reprezentanții bisericii din Slatina vor să le aducă o bucurie celor 92 de copii ai parohiei.

Argeș. O faptă bună de Crăciun! Campanie pentru aproape 100 de copii

„Să aducem o bucurie fiecărui copil din Parohia noastră, cinstind Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos așa cum se cuvine, și anume, să devenim mâinile iubirii Sale milostive.

Citește și: Argeș. Minune divină: Un copil trăiește în urma unui accident grav

Dacă doriți să faceți un copil fericit de sărbători (sau mai mulți), vă rugăm să ne scrieți pentru a vă transmite datele necesare, nume și vârstă, iar dumneavoastră împachetați cadoul într-o cutie pe care ne-o transmiteți.”, transmite preotul parohiei, Andrei Alexandru Grigorescu.

Termenul maxim de trimitere a cadourilor este 15 decembrie.

Îl puteți contacta pe preotul Grigorescu la numărul de telefon 0741042931, iar cadourile le puteți duce la biserica din satul Slatina, comuna Nucșoara.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90