930 x122 grota rece

lei-ron-bani

Au reaparut bancnotele false!

După ultimele sesizări care au fost făcute de către persoane aflate în localităţi diferite din judeţul nostru, au reapărut alte bancnote false de câte 100 de lei.

Vă reamintim că prima astfel de bancnotă a fost descoperită la începutul acestei veri şi s-a dovedit a fi aparţinut unui tânăr din partea de nord a judeţului şi pe care acesta o primise drept rest la cumpărăturile ce le făcuse în Piaţa din Câmpulung, undeva în ajunul sărbătorii Paştelui.

Au trecut aproximativ două luni de la acel eveniment şi oamenii legii din Dâmboviţa au ajuns pe meleagurile nostre, tot în nordul judeţului, mai precis în zona Rucăr- Dragoslavele acolo unde fuseseră răspândite alte câteva bancnote false decâte 100 de lei. Atunci au fost reţinuţi chiar şi trei indivizi despre care oamenii legii dâmboviţeni aveau informaţii că se ocupă cu plasarea unor astfel de bani balşi.

Bani falşi contra ţigări bune

Primii care au constatat că au fost păcăliţi, au fost un administrator al unui magazin din Leordeni şi un vânzător al unui magazin din localitatea Cîrstieni – Călineşti. Cei doi le-au declarat poliţiştilor că în magazinele lor a intrat câte un bărbat, care după ce a cerut un pachet de ţigări, a achitat contravaloarea acestuia cu o bancnotă de 100 de lei, primind şi rest, de data aceasta în bani normali şi nu falşi aşa după cum s-a constatat că era cei primiţi de vânzători. Acum, dacă „stăm strâmb şi judecăm …drept”, putem observa că operaţiunea bani falşi contra ţigări bune, a început dinspreLeordeni, continuând spre Călineşti ceea ce înseamnă că bărbaţii şi banii lor falşi sunt de undeva din Dâmboviţa iar oamenii legii au ( în acest caz) un fir de care să „tragă”. Numai să aibă grijă să nu-l…rupă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90