930 pe 122 COSTACHE

stefanesti

BÂNTUIA PRIN CURTEA VECINILOR

UPDATE: Bărbatul, despre care am aflat că se numește Valentin E., nu a putut oferi o explicație clară polițiștilor. Cert este că incidentele s-au derulat pe fondul consumului de alcool, însă asta nu l-a scăpat pe autor de arestul preventiv.

Citiți și: Argeș. Scandal! Și-a atacat nepotul cu un cuțit

În noaptea de 21 spre 22 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați prin Apel 112 că un bărbat ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuințe de pe raza aceleiași localități.

Bărbatul, de 48 de ani, din Ștefănești, a fost identificat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul poliției, iar din cercetări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței respective, în jurul orei 01:00, fără a pătrunde și în imobilul de locuit, întrucât căile de acces în locuință (uși și ferestre) erau asigurate.

Citiți și: Daruri pentru copiii speciali de la Centrul „Sfânta Filofteia” din Ștefănești

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

„Reamintim că în ziua de 10 august a.c., același individ a ajuns în arest pentru 24 de ore, ca urmare a faptului că ar fi pătruns în locuința respectivă și în noaptea de 9 spre 10 august a.c., în jurul orei 23:30”, precizează IPJ Argeş.

Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești l-a prezentat pe bărbat în fața instanței, cu propunerea de înlocuire a măsurii preventive de control judiciar, ce fusese stabilită anterior, iar Judecătoria Pitești a admis cererea.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA