Eurial 930 x 122

andreea marin

BULUC DE LUME DISEARĂ LA „DAVILA”! VINE ANDREEA MARIN!

Evenimentul programat al zilei în Pitești este dezbaterea la care va participa Andreea Marin. În această seară, cu începere de la ora 18, îndrăgita vedetă tv și invitații ei vor fi pe scena Teatrului „Alexandru Davila”.

Citiți și: Puști, fițe și figuri în traficul din Pitești!

Nu vor lipsi poveştile de viaţă, sfaturile pentru o alimentaţie naturală și recomandările pentru sănătatea copiilor. „Vom învăţa că putem trăi frumos şi demn, cu sănătate, iubire şi creativitate. Avem drepturi şi este timpul să le cunoaştem pentru a ne face viaţa mai bună! Avem în natură cel mai mai bun aliat pentru sănătate, de aceea vom afla soluţii 100% naturale pentru hrană după reţetele mamei. Vom vorbi despre echilibrul suprem dintre suflet, corp şi minte.”, precizează Andreea Marin. Acest eveniment este parte a caravanei „Preţuieşte viaţa”, caravană care în acest an va ajunge în 14 orașe, din toate zonele țării.

Având în vedere popularitatea Andreei Marin și faptul că intrarea va fi liberă, este de așteptat ca sala de spectacole a Teatrului „Alexandru Davila” să fie neîncăpătoare. (Foto: Facebook Andreea Marin)

Citiți și: Noi fonduri de la Guvern pentru Drumul Expres Pitești – Craiova!

555×222 grota rece
eurial 570×90