NOR CURIER 930X122

burse_bratianu

Bursele Bratianu

Pitesti. 10 martie 2010.
Centrul de Cultura Bratianu cu sprijinul Consiliului Judetean Arges, a acordat unui grup de elevi ai Scoalii Nr. 2 Stefanesti, Bursele Bratianu. Evenimetul face parte dintr-un amplu program social-educativ denumit “Cetateanul in primul rand”, si care se afla la cea de-a 3 a editie.

Astfel un numar de 9 elevi din clasele 5-8 cu mertite deosebite la invatatura, care provin din familii cu venituri reduse, au primit bani sub forma unei bursa de merit din partea unor sponsori. Printre persoanele cu suflet mare care au ales sa “investeasca” in viitorul acestor copii s-au numarat consilierul judetean Simona Oprescu, primarul din Stefanesti, Dorin Barbuceanu, Filofteia Pally directorul Muzeului Golesti si Simona Serban directoarea Centrului de Cultura Bratianu.
Promotorii acestei initiative spun ca isi doresc ca pe viitor un numar mult mai mare elevii sa poata beneficia de aceste burse. Piedica o constituie lipsa fondurilor necesare si greutatea cu care gasesc sponsori care pot sa suporte lunar aceste sume.
Centrul de cultura Bratianu intentioneaza ca pe viitor sa extinda acest proiect si in alte localitati, prin care sa stimuleze invatamantul si recompensa elevilor silitori.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90