930X122 MAIA

alde

CADOURI DE LA ALDE BASCOV PENTRU NEVOIAȘI

Echipa ALDE Bascov a organizat o acțiune caritabilă, vizitând câteva familii nevoiașe din comună, familii cărora le-a dăruit alimente și dulciuri pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Membrii filialei Bascov a Alianței Liberalilor și Democraților au încercat și anul acesta să aducă un sprijin de sărbători oamenilor care au nevoie de ajutor. Astfel, au pus mână de la mână, au cumpărat produse alimentare și au identificat familiile în nevoie. Din pachete nu au lipsit dulciurile pentru copii.

“Cea mai mare bucurie a noastră este că putem ajuta, iar Crăciunul reprezintă cel mai potrivit moment pentru a aduce zâmbete pe chipul oamenilor.

Citiți și: Taxi făcut praf de o autobasculantă, în Bascov. Două femei, la spital

Cele 8 familii pe la care am trecut anul acesta au fost greu încercate de soartă și de intemperiile vremii sau au membri cu probleme grave de sănătate și dizabilități. De asemenea, am căutat casele unde stau vârstnici singuri și cu venituri mici.

Cu o zi în urmă am făcut același lucru împreună cu organizația de tineret ALDE, însă ne-am deplasat în diferite locuri din județul Argeș pentru a împărți alimente, haine și jucării.”, precizează Codruț Matei, președintele ALDE Bascov.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • dorel spune:

    Pomeni electorale ca deobicei.
    O rusine totala aceasta clasa romaneasca politica!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90