alde

CADOURI DE LA ALDE BASCOV PENTRU NEVOIAȘI

Echipa ALDE Bascov a organizat o acțiune caritabilă, vizitând câteva familii nevoiașe din comună, familii cărora le-a dăruit alimente și dulciuri pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: Video – Teroarea gândacilor într-un bloc din Bascov!

Membrii filialei Bascov a Alianței Liberalilor și Democraților au încercat și anul acesta să aducă un sprijin de sărbători oamenilor care au nevoie de ajutor. Astfel, au pus mână de la mână, au cumpărat produse alimentare și au identificat familiile în nevoie. Din pachete nu au lipsit dulciurile pentru copii.

“Cea mai mare bucurie a noastră este că putem ajuta, iar Crăciunul reprezintă cel mai potrivit moment pentru a aduce zâmbete pe chipul oamenilor.

Citiți și: CADOURI DE LA PRIMĂRIA PITEŞTI

Cele 8 familii pe la care am trecut anul acesta au fost greu încercate de soartă și de intemperiile vremii sau au membri cu probleme grave de sănătate și dizabilități. De asemenea, am căutat casele unde stau vârstnici singuri și cu venituri mici.

Cu o zi în urmă am făcut același lucru împreună cu organizația de tineret ALDE, însă ne-am deplasat în diferite locuri din județul Argeș pentru a împărți alimente, haine și jucării.”, precizează Codruț Matei, președintele ALDE Bascov.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • dorel spune:

    Pomeni electorale ca deobicei.
    O rusine totala aceasta clasa romaneasca politica!!


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441