Eurial 930 x 122

ana maria florentina apopii

CÂNTĂ MUZICĂ POPULARĂ, DAR SE VISEAZĂ ACTRIȚĂ! VREA SĂ AJUNGĂ CA ADELA POPESCU!

Elevă a Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești, în vârstă de nici 15 ani, Ana Maria Florentina Apopii este din comuna argeșeană Leordeni. Iubeşte muzica populară și, în acelaşi timp, are o înclinaţie către actorie. Este şi motivul pentru care îşi doreşte să studieze la Liceul de Arte ,,Dinu Lipatti’’ din Piteşti. ,,Sunt în primul an la canto popular. Am ajuns aici datorită unei doamne profesoare, care mi-a descoperit talentul. Iubesc muzica populară, dar și actoria. Îmi place şi dansul. Știu să dansez street dance şi break dance. Mi-aş dori să devin o actriţă faimoasă’’, mărturisește Ana Maria pentru ePitești.

Citiți și: Piteștiul este BLOCAT! Ce a provocat HAOS în trafic!

A fost cineva care să te îndrume către actorie?

-Nu, nu m-a îndrumat nimeni. Este visul meu şi voi face tot posibilul să se împlinească. Arta şi teatrul înseamnă foarte mult pentru mine. Tot ceea ce este legat de televiziune pur şi simplu mă fascinează! Este o lume din care îmi doresc cu ardoare să fac parte.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

Ai participat la vreun concurs?

-Din păcate, nu. Am avut ocazia să particip, însă concursul se desfăşura pe o perioadă destul de lungă în Bucureşti, iar eu nu am avut la cine sta. Aşa că am ales să renunţ. Asta nu înseamnă că am renunţat în totalitate. După ce intru la liceu sunt convinsă că voi învăţa foarte multe lucruri noi şi că voi putea să particip la o mulţime de concursuri.

Există vreo actriţă pe care o admiri în mod deosebit?

-Da, o admir pe Adela Popescu. Mi-aș dori să ajung ca ea! Este o femeie puternică. Îmbină muzica cu actoria şi acest lucru este fantastic. În același timp, este calmă şi adoră copiii.

Ce te-a determinat să cânţi muzică populară? Îţi place acest gen muzical?

-Nu neapărat. Era singurul gen muzical pe care nu îl abordasem şi mi-am propus să încerc. Îmi plac provocările, aşa am descoperit că pot cânta şi acest gen. Nu am preferinţe în ceea ce priveşte muzica. Cânt şi muzică uşoară și muzică pop, aproape orice.

Ai vreun cântăreţ de muzică populară preferat?

-Da, le apreciez în mod deosebit pe doamna Emilia Ghinescu, a cărei melodie ,,Am acasă în grădiniţă’’ o cânt frecvent, şi pe doamna Maria Dragomiroiu.

Vei reuși să te descurci și cu muzica şi cu teatrul?

Atât timp cât îmi place ceea ce fac voi lupta pentru a duce totul la un nivel cât mai înalt. Muzica şi teatrul reprezintă totul pentru mine!

 

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90