NOR CURIER 930X122

    calorifer99

    Ce acte trebuie pentru ajutorul de incalzire

    Primaria Pitesti incepe pe 25 octombrie actiunea de centralizare a cererilor privind acordarea ajutorului de incalzire pentru iarna care sta sa vina. Conform deciziilor Primariei, in concordanta cu legea, potentialii beneficiarii trebuie sa faca un dosar complex din care sa reiasa componenta familiei, veniturile si bunurile familiei.

    Astfel, cei care cer ajutor de incalzire trebuie sa depuna urmatoarele documente, in copie:

    – acte de identitate ale membrilor familiei, certificatele de nastere ale copiilor sub 14 ani, certificatul de casatorie, acte privind adoptiile sau tutela (daca este cazul)

    – adeverinta de venit privind salariul net din luna anterioara depunerii cererii sau cupon de pensie ori cupon de indemnizatie de somaj, cupon alocatii si indemnizatii sau alte acte din care sa reiasa eventualele ajutoare sociale primite, adeverinte din care sa rezulte, eventual, ca solicitantii nu realizeaza venituri impozabile in Pitesti, adeverinte de la facultate pentru studenti (din care sa rezulte daca beneficiaza sau nu de burse), decizii de impunere pentru venituri realizate din activitati independente sau chirii

    – copii dupa documente care sa dovedeasca pentru solicitanti calitatea de proprietari sau chiriasi, adeverinte de rol agricol pentru terenuri.

    Distribuirea, depunerea si procesarea electronica a cererilor de acordare a ajutorului de incalzire, insotite de actele necesare, se va face prin intermediul asociatiilor de proprietari numai la SC Termo Calor Confort SA.

    Cererile si declaratiile pe propria raspundere ale solicitantilor vor putea fi inregistrate si procesate la termoficare numai daca poarta viza de certificare a asociatiei de proprietari de care apartine solicitantul.

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3