EcoMoto 930×122

ciuleandra

CIULEANDRA DE TOPOLOVENI

Ştefania Lupu are 15 ani, este din Topoloveni şi studiază la Liceul Teoretic ,,Ion Mihalache’’ din acelaşi oraş. Încă de la vârsta de 8 ani activează în prestigiosul ansamblu de dansuri populare Ciuleandra. A luat și cursuri de dans modern.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

,,Ambele stiluri de dans îmi plac în egală măsură, chiar dacă sunt total diferite. Datorită dansului am avut ocazia să particip la numeroase concursuri, festivaluri şi alte evenimente locale, în ţară şi în străinătate. Printre țările în care am fost se numără Grecia, Turcia și Bulgaria. La început am avut mari emoții pe scenă, dar acum emoțiile sunt amestecate cu bucuria de a dansa.”, spune Ştefania Lupu pentru ePitești.

Ștefania ține să îi adreseze mulțumiri speciale unui profesor deosebit: „Toate premiile obţinute sunt importante, iar pentru asta, atât eu, cât şi colegii mei îi mulţumim domnului profesor Emil Antohi. De fiecare dată ne-a învățat să fim uniți, muncitori și, cel mai important, indiferent de ceea ce se întâmplă pe scenă să zâmbim și să nu uităm niciodată că suntem artiști. Însă nu doar premiile sunt importante. Contează mult și atunci când publicul îți cere repetarea dansului și te copleșește cu aplauze.’’ (Foto: Facebook Ştefania Lupu)

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3