Donaris 930 x 122

bogdana simionescu

CONCERT CARITABIL PENTRU BOGDANA

Concert caritabil pentru Bogdana. Joi, 21 martie 2019, de la ora 19, la Filarmonica Pitești va avea loc un concert simfonic umanitar.

Citiți și: CONCERT SPECIAL ÎN PITEȘTI

Concertul este organizat în sprijinul Bogdanei Elena Simionescu, diagnosticată cu necroză vasculară și osteoporoză postoperatorie.

Orchestra simfonică a Filarmonicii, dirijată de Mihnea Ignat, și solista la harpă Miruna Vidican vor susține un concert la care doritorii vor putea dona.

Din program: Ludwig van Beethoven – Uvertura Egmont, Gabriel Pierne – Concertstuck pentru harpă și orchestră și Ceaikovski – Simfonia nr. 2 în do minor.

Planul de tratament pentru Bogdana este de lungă durată: minimum 6 luni de fizioterapie, câte 15 zile lunar, pe teritoriul statului turc”, scrie pe o pagină de socializare deschisă pentru a o sprijini pe scriitoare.

Tot pe pagina de socializare veți găsi și documente medicale și detalii despre suma de care are nevoie Bogdana Elena Simionescu pentru tratament.

De asemenea, conturile în care puteți dona, deschise la Banca Transilvania București pe numele Simionescu Bogdana Elena, sunt următoarele:

lei: RO61BTRLRONCRT0413663401

euro: RO11BTRLEURCRT0413663401.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90