EcoMoto 930×122

alex pirvu

CONCERT CARITABIL PENTRU O ELEVĂ DIN PITEȘTI – VA CÂNTA ȘI ALEX PÎRVU

„Împreună redăm speranţa”, așa se numește concertul caritabil care va avea loc astăzi, de la ora 17, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Elevi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti”, solişti de muzică populară, ansambluri și trupe de dans sportiv vor evolua pe scenă în sprijinul unei fete în vârstă de 15 ani. Elevă la un colegiu din Pitești, adolescenta a fost diagnosticată recent cu limfom Hodgkin cu scleroză nodulară, stadiul 3.

Banii care vor fi strânși din vânzarea biletelor vor fi donați familiei pentru a ajuta la tratamentul necesar. Preţul unui bilet este de doar 10 lei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Pe scenă vor urca Georgeta Ghiţoran, Bogdan Oncioiu, Zina Ghiţulescu, ansamblul „Doina Bascovului”, Ionuţ Cârstea, Alex Pîrvu (băiețelul nevăzător din Pitești pe care îl știți de la emisiunea Next Star – foto), Valentin Poienariu, Octav Grigorescu, corul „Glissando”, Mihai Cătălin Iancu, George Mărgineanu, Valentin Precup, Camelia Clavac, Dan Macavei, Johnny Bădulescu, trupa de dans sportiv „Total Dance”, trupa de rock „Black Beat”, grupul folcloric „Argeşelul”, Andrei Orăşeanu și Ana Maria Cîrstina. Invitat special este îndrăgita interpretă de muzică populară Cristina Turcu Preda.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3