930×122 CAPRA 5

spital_stetoscopp

Construirea unui nou Spital Judetean, abandonata

În ultimii ani, discuţiile privind ridicarea unui nou spital în Piteşti, care să înlocuiască actualul imobil al Spitalului Judeţean erau foarte intense. În Consiliul Local deja primarul şi consilierii începuseră să găsească, şi au şi indentificat o serie de terenuri care s-ar fi pretat pentru asemenea investiţie.

În campania electorală, parlamentarii de Piteşti- care acum au uitat total de subiect- promiteau toţi că vor sprijini din scaunul de ales ridicarea noului spital. A venit însă criza, proiectele au fost lăsate baltă.
Structura Spitalului Judeţean a rămas însă la fel de afectată, ba probabil că starea de degradare este tot mai avansată. Şi totuşi, despre posibilitatea ca, la Piteşti, să fie construit un alt spital de Urgenţă, preşedintele Consiliului Judeţean nu îşi mai face speranţe prea mari.
„Când eram la guvernare noi, exista o strategie pentru construirea a 8 spitale regionale şi 20 de urgenţă în întreaga ţară. În Piteşti urma să fie construit un nou spital, având în vedere starea Judeţeanului şi faptul că ne-ar costa mult mai mult reabilitarea şi consolidarea lui. Acum însă nu am mai auzit nimic: nici de vreo strategie, nici despre construirea spitalului. Nu ştiu dacă va mai fi făcut un nou spital în Piteşti. V-aş putea spune dacă eram noi la guvernare, dar acum nu depinde nimic de noi”, a afirmat Nicolescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3