930×122 CAPRA 5

denisa zevedei

DENISA ZEVEDEI VA ALERGA ÎNTR-UN MARATON CARITABIL

O acțiune caritabilă internațională, „Wings for Life World Run”, va avea loc pe data de 4 mai, în organizarea unui cunoscut producător de băuturi energizante. Mii de oameni din întreaga lume, inclusiv din România, vor alerga, cu începere de la ora 13, într-un maraton în folosul unei fundații care finanțează cercetări pentru găsirea unui remediu pentru vindecarea leziunilor la măduva spinării. Banii vor fi strânși din taxa de înscriere și din alte activități generate de maraton.

Citiți și: STRĂZI IMPORTANTE DIN PITEŞTI, TEMPORAR ÎNCHISE

În România evenimentul se va desfășura pe drumul național care leagă Bucureștiul de Fetești. Participanții nu vor avea de parcurs o distanță fixă. La o jumătate de oră după start o mașină de supraveghere va porni pe traseu, urmărind participanții. Ritmul mașinii va fi accelerat la anumite intervale. Când un participant va fi depășit de mașină, cursa lui se va încheia. Pe măsură ce cursa va avansa mașina oficială de finiș va accelera, eliminând concurenții pe care îi va depăși până când vor mai rămâne doar un bărbat și o femeie. Ei vor primi titlul de campioni mondiali ai „Wings for Life World Run”. Pe lângă aceștia vor exista și campioni naționali, aceștia urmând să fie bărbatul și femeia care vor rămâne ultimii pe traseu în fiecare țară în parte.

La acest maraton va alerga și cel mai tânăr consilier județean al Argeșului, Denisa Zevedei. “Mi-am propus ca duminică, 4 mai, să alerg cu folos într-o cursă globală unică, având astfel șansa să contribui la găsirea unui remediu pentru vindecarea leziunilor coloanei vertebrale. Nu mi-am propus să ating vreo performanță. De altfel, fără antrenament temeinic cu luni înainte este și imposibil. Doar alerg. Cât pot, pentru cei care nu pot.”, declară Denisa Zevedei pentru ePitești. Zevedei este originară din Curtea de Argeș și va împlini în curând 27 de ani.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3