Donaris 930 x 122

locuri de munca

DISPERARE! PITEȘTENII ACCEPTĂ SĂ FACĂ NAVETA PE UN SALARIU DE SCLAV!

O firmă din județul Argeş a făcut ieri recrutări în vederea calificării şi angajării a 200 de agenţi de pază ( dintre care 20 de femei) pentru o societate din Bucureşti, cu punct de lucru în Târgovişte (Dâmbovița).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Auzind vestea, piteșteni disperați să-și găsească un loc de muncă, tineri și persoane mai în vârstă, au venit la recrutarea organizată în aer liber, în fața Centrului Informatic Județean de la Prefectură. Au avut nevoie de un CV şi un atestat de agent de pază. Salariul oferit? De toată jena, dar, după cum bine știți, caracteristic pentru România zilelor noastre: 700 de lei pe lună! Unde mai pui că cei angajați vor fi nevoiți să facă naveta. Astăzi urmează ca aceeași firmă să recruteze personal și în municipiul Curtea de Argeș, în orașul Topoloveni și în comuna Călinești.

În timp ce Guvernul Ponta se bate cu pumnii în piept că România are creștere economică, în viața reală oamenii acceptă salarii mizerabile pentru că oferta de locuri de muncă este insignifiantă față de cerere. În timp ce politicienii „preacurvesc”, mestecând în gură vorbe goale și mințind ca porcii, românul de rând abia supraviețuiește. Nivelul de nemulțumire socială este extrem de ridicat.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3