Donaris 930 x 122

abandonaţi

bebelus-maternitate

COPII ABANDONAȚI ÎN ARGEȘ DE CĂTRE PĂRINȚI DIN BACĂU ȘI GALAȚI

Conform Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în prima jumătate a anului în judeţul Argeş au fost părăsiţi 16 copii. 12 au fost daţi deja în plasament, iar pentru ceilalți 4 se fac eforturi de reintegrare în familie. Dintre copiii abandonaţi, doi au fost părăsiţi în Argeş de către părinţi din alte zone ale ţării (Bacău şi Galaţi).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Anul trecut au fost părăsiţi 26 de copii. Cei mai mulţi minori abandonaţi în Argeș au fost înregistraţi în anul 2005 – nu mai puţin de 67.

Autorităţile din domeniul protecţiei copilului atrag atenţia că sunt în continuare monitorizate mai multe gravide care prezintă risc de abandon, din cauza situaţiei financiare precare. 19 se află în Curtea de Argeş, 4 în Valea Iaşului, 11 în Tigveni, 5 în Albeştii de Argeş şi alte 5 în Muşăteşti.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3