Donaris 930 x 122

buzau

DOI PREOȚI DIN ARGEȘ AU FOST CU ALIMENTE LA BUZOIENII ÎNZĂPEZIȚI

Preotul Decebal Floroaica, directorul centrului de tip familial Găvana din Pitești, şi preotul Paul Stănescu, parohul bisericii din satul Catanele al comunei argeșene Căteasca, le-au dat o mână de ajutor oamenilor din Glodeanu, localitate din judeţul Buzău grav afectată de viscolul și de ninsorile abundente de la sfârșitul lunii trecute.

Citiți și: România s-a cutremurat, azi noapte!

Cei doi au închiriat o maşină, au pus bani de benzină şi au pornit la drum. „Am plecat dimineaţa, pe la ora 4, şi seara ne-am întors. Nu am rămas pentru că nu am avut unde să stăm! Am aflat de la părintele Tudor că localitatea respectivă are probleme şi am hotărât să îl ajutăm! Am dus alimentele acolo unde s-a putut ajunge. La ce zăpadă era, nu am putut răzbate până la toate casele! Am vizitat 10 familii, cărora le-am distribuit personal alimentele. Celelalte le-am lăsat acolo, la biserică, iar părintele Tudor le-a distribuit când s-a putut ajunge, după ce s-a făcut pârtie”, spune pentru ePitești părintele Paul Stănescu (foto).

Baxuri de făină, ulei, conserve și apă şi alte alimente neperisabile au ajuns la cei în nevoie. O parte dintre alimente au fost donate de oameni cu suflet mare din Argeş, iar o alta a provenit de la cei doi preoţi. “Suntem mulţumiţi că am putut să îi ajutăm! Le-am asigurat pentru o perioadă de timp strictul necesar. Au fost foarte fericiţi atunci când ne-au văzut! Dumnezeu ne-a ajutat, suntem împăcaţi sufleteşte!”, adaugă părintele.

Citiți și: România s-a „zguduit”! Ce intensitate a avut seismul

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3