Eurial 930 x 122

incendiu

DOUĂ IMOBILE ÎN FLĂCĂRI, DUPĂ CE O BĂTRÂNICĂ A UMBLAT LA BUTELII

Incendiu violent, ieri seară, în jurul orei 20, la Suseni, după ce o bătrânică s-a dus în bucătărie să verifice racordul de la buteliile cu gaz. Când a aprins bricheta, o flacără puternică s-a produs, iar femeia a fugit să se salveze şi nu a mai revenit, fiindcă incendiul devenise puternic, iar în incintă se aflau trei butelii.

Citiți și: Dezastru total în Argeș: Vilă și anexe, afectate de incendiu, casă făcută scrum

A anunţat, în schimb, pompierii, timp în care incendiul s-a propagat la acoperișul unei case învecinate. „Spre locul intervenției s-au deplasat echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, urmate de o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu și Punctul de Lucru Rociu.”, a anunţat Ionuţ Tunaru, purtător de cuvânt în cadrul ISU Argeş.

„Flăcările s-au propagat cu repeziciune la întreaga bucătărie și ulterior s-au extins la acoperișul unei case cu etaj, aflată în imediata apropiere. La nivelul bucătăriei de aproximativ 50 mp au ars bunurile din interior și acoperișul, iar de la casă a ars acoperișul pe 40 mp. Pompierii au localizat incendiul înainte să mai provoace alte pagube. Bătrâna care se afla în bucătărie nu a suferit arsuri și a fost asistă medical, la fața locului, pentru un atac de panică.  Pe lângă aceasta, alte două persoane care locuiau acolo, prezentau atac de panică și au primit îngriji medicale, refuzând ulterior transportul la spital. La locul evenimentului a fost în sprijin și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Intervenția s-a desfășurat pe parcursul a aproximativ 2 ore.”, au raportat pompierii.

Citiți și: Pitești: Urgență în Centru! Arde

555×222  MAIA
570×90 MAIA