930 x122 grota rece

calorifer99

Eforturi pentru plata subventiilor la caldura

Primaria este dispusa sa renunte la unele investitii pentru a putea acorda subventii in aceasta iarna. cateva mii de pitesteni vor primi si ajutoare de incalzire.

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a declarat ca in aceasta iarna se vor face toate eforturile necesare pentru a se reusi plata subventiilor pentru incalzire. Primarul a afirmat ca se va renunta inclusiv la unele investitii, daca va fi nevoie, astfel incât sa se poata asigura fondurile necesare.

„Vom stopa anumite cheltuieli daca va fi nevoie pentru a putea acorda subventii. Vom stopa inclusiv investitii ca sa realizam acest obiectiv. Este prioritar pentru noi sa trecem cu bine de aceasta iarna si vom face toate eforturile in acest sens”, a spus Pendiuc.

In aceasta iarna, pretul gicaloriei la Pitesti pentru populatie este de 198,5 lei. Statul va plati o subventie de 42 de lei pentru subventia la caldura, in timp ce municipalitatea va pune la bataie restul de subventie, respectiv peste 110 lei pentru fiecare gigacalorie.

SC Termo Calor Confort SA a inceput deja furnizarea agentului termic la Pitesti, din cauza temperaturilor foarte scazute din aceasta perioada. Multe asociatii au inchis insa vanele de la subsolul blocurilor pentru a nu plati inca din noiembrie facturi mari la intretinere, motiv pentru care in multe apartamente inca se sta in frig.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90