EcoMoto 930×122

bianca calancea

ELEVĂ DE LA „BRĂTIANU”, DATĂ CA EXEMPLU LA TVR

„O ţară mai bună” este numele unei noi emisiuni de reportaje realizată de postul public de televiziune. Emisiunea le prezintă telespectatorilor oameni generoşi și îşi propune să susţină campaniile de donare de organe.

Citiți și: VREI SĂ FII VOLUNTAR?

Un adevărat model în acest sens pentru comunitatea noastră este şi Bianca Calancea, eleva în vârstă de 16 ani de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești care face voluntariat pentru încurajarea donării de organe și pe care în luna februarie ați avut ocazia să o cunoașteți aici. (http://epitesti.ro/social/la-16-ani-face-voluntariat-pentru-incurajarea-donarii-de-organe/). Bianca a înregistrat pentru emisiunea de pe TVR 1, urmând ca aceasta să fie difuzată ulterior. „M-a sunat într-o zi preşedintele Asociaţiei Transplantaților din România ca să mă anunțe că o doamnă de la TVR, Dana Ştefănescu, vrea să facă un interviu cu mine. Mi-a spus că mi-a urmărit activitatea şi că i-a plăcut ideea mea de a strânge autografe de la vedete în scop caritabil şi faptul că sunt voluntar pentru o asemenea cauză având doar 16 ani. Am avut emoţii! Au filmat la mine acasă şi la liceu.”, declară Bianca Calancea pentru ePitești.

Emisiunea „O ţară mai bună” este difuzată de TVR 1 în fiecare miercuri, cu începere de la ora 22. (Foto: Facebook Calancea Bianca)

Citiți și: PROIECT: TINERII AR PUTEA FACE ARMATA VOLUNTAR

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90