NOR CURIER 930X122

bianca calancea

ELEVĂ LA „BRĂTIANU”, MESAJ EMOȚIONANT DE ZIUA TRANSPLANTULUI

Ziua Națională a Transplantului a fost marcată așa cum se cuvine.

Citiți și: S-a aprobat! Salarii mai mari cu 20% pentru acești angajați

Numeroși medici de renume din România și străinătate, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și persoane care au suferit transplanturi au participat în București la o serie de evenimente dedicate acestei zile.

A fost prezentă și Bianca Calancea, eleva de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești care face voluntariat pentru susținerea donării de organe.

Citiți și: Situație halucinantă! Uite medicii, nu-s medicii! Ce se întâmplă cu ATI-ul de la Județean

”Pentru mine Ziua Națională a Transplantului înseamnă cinstirea și amintirea sacrificiilor și eforturilor depuse pentru șansa la viață, transplantul apropiindu-se cel mai mult de actul divin, actul dătător de viață.

Participarea la un astfel de eveniment este una foarte semnificativă, deoarece am avut ocazia să cunosc oamenii din spatele “cortinei”, oameni care luptă alături de pacienți, oameni minunați! Dăruirea lor este una formidabilă! Aș dori să afle cât de mult le apreciez munca! În spatele atâtor realizări se află nenumărate ore petrecute departe de familie și prieteni, timpul lor liber fiind sacrificat pentru ceilalți.”, spune Bianca pentru ePitești.

Despre Bianca Calancea puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/la-16-ani-face-voluntariat-pentru-incurajarea-donarii-de-organe/. (Foto: Facebook Calancea Bianca)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3