EcoMoto 930×122

emanuela anton

EMANUELA, URSITOAREA DE TOP… DANCE

Se numeşte Emanuela Ioana Anton, are 16 ani şi este elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Mihalache” din orașul argeșean Topoloveni.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Dansează profesionist încă de la vârsta de 8 ani. A început făcând parte din ansamblul de dansuri populare Ciuleandra. Mai apoi, alături de coregrafa Mirabela Petrişor şi de alte prietene, a înfiinţat trupa de dans modern Top Dance. În prezent face atât dansuri populare, cât şi moderne. De asemenea, este și… ursitoare.

„Inițial a fost dificil ca ursitoare pentru că aveam de învăţat destul de multe versuri. Pe parcurs, însă, totul a prins culoare. Zâmbetele şi aplauzele publicului şi emoţia din ochii mămicilor cărora le ursesc copiii îmi dau o stare de bine şi o satisfacţie enormă.’’, spune Emanuela pentru ePitești.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

A făcut și handbal de performanţă, însă din cauza unor accidente la picioare nu a mai putut continua. Își dorește să ajungă coregrafă sau… poliţistă. (Foto: Facebook Anton Emanuela Ioana)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90