930 x122 grota rece

aurora brebulet

FELICITĂRI ORIGAMI DE PAȘTI! O PROFESOARĂ DIN PITEȘTI LE FACE!

Cea care de fiecare dată dă tonul cu ocazia sărbătorilor prin intermediul artelor Origami, Kirigami și Quilling este Aurora Brebuleţ, cu care ePitești v-a făcut cunoștință cu ceva timp în urmă. De 7 ani de când practică această îndeletnicire profesoara reuşeşte mereu să surprindă plăcut cu talentul şi îndemânarea ei. O simplă coală de hârtie este rulată în diferite forme, astfel încât rezultatul final să fie unul cât se poate de plăcut ochiului.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

După ce de 1 și 8 martie a făcut ghiocei şi zambile din hârtie, Aurora Brebuleț vă propune acum felicitări de Paşti şi buchete de brânduşe. “Cu gândul la iepuraşi și jucării, mi-am zis să încerc câteva modele. Prima imagine care mi-a venit în cap a fost a unui iepuraş cu un coş cu flori. Brânduşele sunt și ele deosebite, au o tehnică interesantă. Sunt lipite pe suport de CD transparent. Vorbim despre niște arajamente mai speciale.”, spune profesoara pentru ePitești.

În vârstă de 54 de ani, Aurora Brebuleţ este cadru didactic la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu“ din Piteşti. (Foto: Facebook Aurora Brebuleţ)

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3