930×122 CAPRA 5

bianca elena duță

FOSTĂ FOTOMODEL, ACUM… FOTBALISTĂ LA „CANTACUZINO”

Se numeşte Bianca Elena Duţă, are 17 ani şi este elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino’’ din Piteşti. A fost fotomodel, dar a renunţat pentru sport. Mai exact, pentru… fotbal!

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

,,Am activat ca model o perioadă destul de lungă, însă la un moment dat devenise plictisitor: nu depuneam efortul fizic pe care mi-aş fi dorit să îl depun. De aproximativ șapte ani fac sport, aşa că m-am obişnuit cu un ritm de viaţă alert. Am început cu handbal, am continuat cu atletism, karate și volei şi m-am oprit la fotbal. Sunt în echipa de fotbal feminin a liceului la care învăţ și joc pe postul de fundaș central. Mă simt excelent, pentru că fac ceea ce îmi place. În felul ăsta îmi menţin şi silueta.’’, spune Bianca pentru ePitești.

Întrebată dacă ia în calcul posibilitatea să se reînscrie la o agenţie de modelling, Bianca Elena Duţă ne-a răspuns că îi este suficient că a câştigat titlul de Miss Boboc al liceului la care studiază și că exclude această posibilitate. Îşi doreşte să continue cu fotbalul, iar după terminarea liceului să se înscrie la Academia de Poliţie de la Câmpina. (Foto: Facebook Bianca E. Duţă)

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90