New Profesional Consult 930 x 122

arestări

FOTO-EXCLUSIV: TÂLHARI ARESTAŢI DUPĂ CE AU ATACAT UN TÂNĂR PE STRADĂ

În ziua de 7 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au continuat cercetările privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, şi au reţinut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani, toţi din Curtea de Argeş.

Citiți și: Pitești. Tâlhari periculoși în oraș!

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 6 spre 7 august a.c., în jurul orei 23:30, în timp ce se aflau pe raza localităţii Băiculeşti, cei trei ar fi deposedat prin violenţă pe un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeş, de un telefon mobil, un ceas de mână şi de suma de 70 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 7 august a.c., cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. În ziua de 8 august au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: TÂLHĂRIE ÎN ARGEȘ

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90