930×122 CAPRA 5

violare de domiciliu

Găsit beat în casa altcuiva

Găsit beat în casa altcuiva. La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns fără drept într-un imobil fără acordul chiriașului.

Citiți și: Scandal monstru în Pitești. Agresată în Ajunul Crăciunului

La fața locului s-au deplasat agenţi din cadrul Secției 2 Poliție Pitești. Aceştia l-au găsit pe individ în casa cu pricina şi l-au imobilizat, constatând totodată că împricinatul se afla în stare de ebrietate.

S-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este din Ștefănești, având anterior o relaţie de concubinaj cu proprietara locuinţei.

Citiți și: Momente de teroare în Pitești: Vecinul le-a spart casa și i-a luat la bătaie

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar în ziua de 13 martie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, cu interdicția de a se apropia de locuința temporară, de domiciliul sau locul de muncă al fostei concubine.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3