Donaris 930 x 122

alina diana ghinea

HANDMADE DE 5 STELE! O EDUCATOARE LE FACE! VEZI GALERIE FOTO!

În vârstă de 24 de ani, Alina Diana Ghinea (foto 1), o tânără educatoare care predă limba franceză la o grădiniță din Pitești, este de-o creativitate debordantă. Sute de bentiţe, agrafe, brăţări, coliere, genţi, portofele și fustiţe au ieșit din mâinile tinerei.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

Face papioane din rochițe și bluze

Noua sa idee de a face şi papioane o ajută să fie din ce în ce mai apreciată de către cei care susţin munca şi valoarea unui articol handmade. „Din noiembrie anul trecut m-am apucat de toate aceste lucruri. Întotdeauna mi-a plăcut. Este o pasiune, dar am mizat şi pe faptul că poţi să câştigi nişte bani în plus, mai ales că am abilităţi practice. De papioane m-am apucat săptămâna trecută, deja le-am dat pe toate! Mă încântau şi pe mine! Am văzut papioane la câteva prietene de-ale mele, care îmi tot spuneau că trebuie să îmi cumpăr şi eu. Nu am ajuns să cumpăr pentru că lucrez de dimineaţa până seara. Într-o zi, însă, mi-am făcut eu unul. Mi-a ieşit foarte frumos şi am zis să continui”, ne spune Alina.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Pe lângă materialele specifice, ea şi-a pus amprenta personală asupra papioanelor. Cum? Folosind ca material rochițele şi bluziţele din garderobă pe care nu le mai îmbrăca: „Mi-am tăiat toate rochiţele şi bluzele pe care le consideram inutile. Mi-am luat tot dresingul la rând, iar ce consideram eu atunci că nu îmi place am tăiat. După ce le-am văzut papioane, mi-am zis ce frumoasă era rochiţa asta!”.

Regretă că oamenii din ziua de azi nu mizează pe handmade

Cu un cont pe Facebook şi unul pe un magazin online de articole handmade, Alina impresionează multă lume cu ceea ce face. Are, însă, şi un regret: îi pare rău că oamenii din ziua de azi nu mizează pe handmade, preferând să îşi cumpere de la branduri cunoscute. Deşi i-ar plăcea să îşi deschidă un magazin, vrea, totuși, să îşi vadă pe mai departe de meseria de educator aleasă în urmă cu 5 ani, iar handmade-ul să rămână la stadiu de pasiune în timpul liber.

Alina Diana Ghinea a terminat Facultatea de Ştiinţe Juridice, Administrative şi ale Comunicării la universitatea particulară „Constatin Brâncoveanu”, iar acum este studentă în primul an la Facultatea de Ştinţe ale Educaţiei, la Universitatea Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90