NOR CURIER 930X122

politie

Hotii i-au batut pe politistii care i-au prins la furat

Calinesti. 31 octombrie 2009. IPJ Arges.
Doi agenti de politie au fost batuti, in noaptea de vineri spre sambata, de patru barbati pe care i-au surprins la scurt timp dupa ce furasera mai multe bunuri dintr-o gospodarie din Calinesti. Se pare ca agresorii sunt localnici, cu varste cuprinse intre 22 si 35 de ani. Suspectii aveau asupra lor mai multe unelte agricole, sustrase dintr-o gospodarie, cu care i-au lovit pe cei doi agenti de politie care i-au prins in flagrant. Cei doi politisti au fost internati in spital si urmeaza sa obtina certificate medico-legale.
Agresorii au fost identificati si sunt cercetati pentru furt, urmand ca procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Topoloveni sa stabileasca daca se fac vinovati si de savarsirea infractiunii de ultraj. Sursa: agerpres.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90