EcoMoto 930×122

tren-zapada1

Iarna in Arges: trenuri blocate, anulate si trafic rutier greu.

Pitesti. 10 februarie. 2010.
Dupa o scurta perioada linistita, vremea rea recupereaza teren. A intrat in vigoare atentionarea de lapovita, ploi si ninsoare valabila pentru jumatatea de sud a tarii. Trei drumuri judetene si unul comunal sunt blocate in sudul judetului Arges, din cauza ninsorii viscolite cazute miercuri seara, informeaza un comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Arges.
Acestea sunt:
-DJ 508 Teiu-Ratesti,
-DJ 679A Popesti-Palaga-Caldararu-Raca,
-DJ 679 Barla – Lunca Corbului si drumul comunal Caldararu – Barla.
De asemenea, pe drumul national DN 65A ninge viscolit, iar carosabilul este acoperit cu polei, traficul desfasurandu-se greu in zonele Albota si Lunca Corbului.
Potrivit IPJ Arges, vantul prezinta intensificari si pe autostrada Bucuresti – Pitesti (A1), mai puternice in judetele Dambovita si Giurgiu decat pe portiunea din Arges, insa nu se pune problema instituirii de restrictii de circulatie. Pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti se impune ca autovehiculele sa circule cu viteza redusa deoarece se intalnesc portiuni de carosabil pe care s-a format polei si altele pe care vantul a adus zapada de pe camp.
Potrivit Sectiei Regionale de Politie Transporturi Craiova, trenul accelerat 1896 care circula pe relatia Craiova – Bucuresti, a ramas inzapezit intre statiile Falfani si Costesti, in judetul Arges. Tot astazi au mai fost anult si trenurile accelerat 1795 si 1798, de pe ruta Bucuresti – Pitesti – Piatra Olt si retur. Acestea vor fi anulate si maine, 11 februarie. CFR le recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre eventualele modificari survenite in circulatia trenurilor de calatori in statiile si agentiile CFR sau la numarul de telefon 021/9521.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3