930 x122 grota rece

academia copiilor înzestrați

ÎN PITEȘTI SE DESCHIDE ACADEMIA COPIILOR ÎNZESTRAȚI

Mâine va avea loc inaugurarea Academiei Copiilor Înzestrați, un centru destinat comunității argeșene, specializat, care li se adresează ,,copiilor, dar și adulților cu abilități înalte, celor care posedă potențial și nevoi unice, pe care le identificăm și îngrijim prin programe specializate, adaptate unor stiluri unice de învățare, interese și nevoi”, potrivit reprezentanților centrului.

Citiți și: Lux și eleganță! G&C Auto Dealer Pitești: O nouă destinație pentru pasiunea auto!

Evenimentul va avea loc mâine, 21 septembrie 2018, în intervalul orar 11-13, în sala Opal a hotelului Ramada din Pitești.

,,Ne aflăm la începutul unui drum pe cât de lung, pe atât de frumos, care promite numeroase activități și provocări pentru cei care ne vor trece pragul”, transmit reprezentanții Academiei Copiilor Înzestrați.

Citiți și: Pitești. Fanii McDonald`s au luat cu asalt restaurantul nou deschis!

Ce își propune acest nou proiect, unic în județul Argeș? ,,Scopul nostru constă în identificarea și îngrijirea acestui potențial prin dezvoltarea unei programe specializate, modificată și adaptată spre a întâmpina stiluri unice de învățare, interese, abilități și nevoi ale acestor cursanți.”

În cadrul Academiei vor fi oferite următoarele cursuri: Dezvoltare personală & Parenting, învățarea limbii engleze printr-o platformă inovatoare – platforma Neuron English, Comunicare & Public Speaking, Dramaterapie, Educație financiară și Antreprenoriat, Robotică, Cursuri multimedia & creație cinematografică și Impresariat artistic & organizare evenimente.

Academia Copiilor Înzestrați poate fi contactată la următoarele coordonate:

Adresă: Pitești, bulevardul Republicii, numărul 226, etaj 2

Site: www.academiacopiilorinzestrati.ro

Facebook: Academia Copiilor Inzestrati

E-mail: contact@academiacopiilorinzestrati.ro

Telefon mobil: 0771.218.710/0743 107 310

Telefon fix/fax: 0348.430.124.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90