EcoMoto 930×122

motociclist

INCONŞTIENŢĂ TOTALĂ! LA PUŢIN TIMP DUPĂ MOARTEA MOTOCICLISTULUI LA BASCOV, UN ALTUL A PLECAT BEAT LA PLIMBARE

La doar o zi după ce un motociclist a murit împreună cu pietonul pe care l-a izbit din plin în timp ce se deplasa cu mare viteză, un altul a ales să pună vieţi în pericol circulând prin Piteşti beat pe motor. Din fericire, dacă putem spune aşa, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat la timp şi tânărul s-a ales cu dosar penal.

Citiți și: Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

Am aflat că este vorba despre Bogdan N., de 27 de ani, din Piteşti, oprit de oamenii legii pe Bd. Republicii, în noaptea de 19 spre 20 septembrie. Fiindcă etilotestul a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al acestuia a fost reţinut, fiind eliberată dovadă fără drept de circulaţie.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90