930×122 CAPRA 5

    accident_a1

    Inspectori ARR accidentati de o soferita pe A1

    Doi inspectori de la Autoritatea Rutieră au ajuns la spital după ce o şoferiţă i-a lovit în plin. Accidentul a avut loc pe Autostrada Bucureşti- Piteşti, unde bărbaţii erau în misiune de control. Cei doi au fost transportaţi cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

    Femeia care a provocat accidentul nu era băută, dar nici nu a reuşit să le explice poliţiştilor ce anume s-a întâmplat. Ea susţine că mergea în spatele unui TIR când a ajuns în dreptul parcării în care se aflau inspectorii ARR. Acolo a avut impresia că aceştia îi fac semn să oprească şi s-a îndreptat spre ei.
    Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Argeş, de unde au fost preluaţi de un elicopter SMURD care i-a dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Acolo, unul dintre ei a suferit peste noapte mai multe intervenţii chirurgicale.
    Se pare ca femeia a incurcat pedala de frana cu cea de acceleratie.
    Sursa: realitatea.net

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90