New Profesional Consult 930 x 122

deces

Iris Bianca, fetița caporalului argeșean Ion Florin, a pierdut lupta pentru viață

Iris Bianca, fetița caporalului argeșean Ion Florin, a pierdut lupta pentru viață

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Iris Bianca, fetița caporalului argeșean Ion Florin, a pierdut lupta pentru viață.

Pe 30 iunie, Florin ne cerea ajutorul şi ne ruga să donăm sânge pentru fetița sa de doar 2 luni care se lupta cu o boală necruțătoare: LIMFOHISTIOCITOZĂ HEMOFAGOCITARĂ.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

„Fata noastră a pierdut lupta cu boala în această dimineață!” – au anunțat părinții dispariția fetiței lor, conform Ligii Militarilor Profesioniști.

“Părinții bebeluşului Iris Bianca s-au implicat total pentru salvarea fetiței lor. Tratamentele, extrem de costisitoare, nu i-au determinat să renunțe. De acolo, de sus, Iris le va fi mereu recunoscătoare şi-i va veghea pe drumul vieții.”, mai spun reprezentanții Ligii care mai anunță că cine doreşte să ajute familia îndoliată să treacă peste acest greu impas, o poate face donând în contul RO35RZBR0000060017224926, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Florin Ion.

Drum lin printre stele, Iris!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90