930×122 CAPRA 5

alexandru george iancu

ÎȘI DESCHIDE STUDIO FOTO LA 16 ANI! ÎNVAȚĂ LA „ZINCA GOLESCU!”

Alexandru George Iancu şi-a descoperit pasiunea pentru fotografie în clasa a VII-a. Atunci a făcut cunoştinţă şi cu programele de editare pentru fotografie şi filme. Iniţial fără aparatură, Alexandru a învăţat pe parcurs regulile şi tehnica fotografică.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

“Fotografia înseamnă pentru mine filosofie plasată în mintea subiectului, plasată fix acolo unde este substanţă pură. Pot spune că fotografia este o viziune proprie prin care orice persoană se regăseşte. Ca să faci o poză este uşor. Ca să faci o fotografie, însă, necesită în primul rând gândire și tehnică.”, spune pentru ePitești elevul care a trecut acum în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Zinca Golescu”, profilul matematică-informatică intensiv.

Peste aproximativ trei săptămâni adolescentul, în vârstă de 16 ani, îşi va pune în aplicare planul mult aşteptat: propriul studio, amenajat în casa în care locuieşte. „Sunt de părere că pasiunea creşte uşor, uşor, nu trebuie să arunci cu banii pe lucruri sofisticate atunci când eşti încă la început. Mă atrag în special portretele. Cu expresia feţei poţi surprinde cele mai adânci trăiri.”, ne mărturisește Alexandru George Iancu (Foto: Facebook Alex Iancu Photographer)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90