Donaris 930 x 122

elevi

ISJ desfiinteaza Liceul Dan Barbilian

Pitesti. 3 febriuarie. 2010.
Vin vremuri grele pentru invatamantul argesean. Incepand din toamna 500 profesori isi vor pierde locul de munca, sapte scoli din judet isi pierd personalitatea juridica, clasele vor fi reorganizate, numarul de elevi va creste, iar liceele neperformate cu un numar redus de elevi inscrisi in calsa a IX-a vor fi desfiintate. Asa arata proiectul planului de scolarizare pentru anul 2010-2011.
Conform directivei inspectorului general al ISJ Arges, Gabriel Bratu, in anul 2010-2011 nu se vor mai organiza clase sub efectivul admis de lege, ci vor fi constituite la limita maxima. Cele care nu au un numar constat de elevi inscrisi ori sunt cu mult sub limita admisa se vor desfiinta. Prima victima este liceul „Dan Barbilian” din Campulung Muscel, acesta nemaiprimid cifra se scolarizare pentru anul urmator.
Clasele din invatamantul preuniversitar de stat vor fi organizate astfel: 20 de copii la grupa mica de gradinita, 25 pe grupa la clasa intai, 30 de elevi in clasa a V-a, 30 de elevi in clasa pentru ciclul liceu si profesionale.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90