930 x122 grota rece

ajutoare

LUNI ÎNCEPE! 10.200 DE PITEŞTENI SUNT VIZAŢI!

De luni, autorităţile locale încep cu acţiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare comunitare în municipiul Piteşti (în cadrul POAD 2015).

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pentru  beneficiarii înscrişi iniţial pe liste, alimentele se vor ridica pe baza actului de identitate valabil (nu se opreşte copie după documentul de identitate, ci doar se verifică datele). Fiecărui beneficiar eligibil îi revin următoarele cantităţi de produse alimentare: ulei – 4 litri; zahăr – 2 kg; făină – 2 kg; mălai – 4 kg; paste făinoase – 0,800 g (2 pungi); conservă paste de tomate – 0,800 g (2 conserve); conservă carne de vită – 0,600 g (2 conserve); conservă pateu de ficat – 0,400 g (2 conserve); orez – 2 kg; fasole – 1 kg. Livrarea acestora se va face în două cutii de carton cu conţinut identic.

Fiecare persoană  va primi  două cutii identice (o cutie conţine 8,8 kg).

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Distribuirea ajutoarelor alimentare se va realiza către persoanele defavorizate incluse în grupul ţintă (beneficiari de ajutor social, persoane cu handicap, şomeri, pensionari cu venituri sub 450 lei pe lună) în ordinea alfabetică a numelui acestora stabilită în cadrul listelor. O persoană beneficiază de produsele alimentare o singură dată şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţine la data distribuirii ajutoarelor, chiar dacă persoana se regăseşte la acea dată în mai multe dintre categoriile enumerate mai sus. Distribuirea ajutoarelor alimentare către persoanele îndreptăţite se va face în cadrul unui  centru de distribuire situat  în Piaţa Smârdan, etaj intrarea A şi intrarea B se  va desfăşura după următorul program: Luni – Miercuri – 8.30 – 16; joi: 8.30-18; vineri: 8.30 – 13. În cadrul centrului vor fi doua  puncte de distribuire a ajutoarelor alimentare la intrarea A pentru persoane cu literele A-L inclusiv, iar la intrarea B pentru persoane cu literele M-Z inclusiv. Numărul total al beneficiarilor existenţi în liste este de 10.200. Distribuirea ajutoarelor pe bază de listă suplimentară se va face după ce vor fi primit alimentele persoanele din listele iniţiale.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90