Donaris 930 x 122

academia_de_politie

M.A.I. cauta ofiteri

Pitesti. 18 aprilie 2010.
Politia Romana cauta viitori ofiteri. Inspectoratul de Politie Judetean Arges prin Serviciul Resurse Umane organizeaza inscrieri pentru participarea candidatilor la concursurile de admitere in Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, Institutiile de Invatamant ale Ministerului Apararii Nationale pentru locuri M.A.I. (Academia Tehnica Militara Bucuresti, Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” Sibiu, Institutul Medico–Militar Bucuresti, Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I” Pitesti), Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” Bucuresti a Serviciului Roman de Informatii pentru locuri M.A.I., in perioada 19.04 – 31.05.2010, iar pentru Scolile de Agenti de Politie “Vasile Lascar” Campina, “Septimiu Muresan” Cluj-Napoca in perioada 03.05. – 30.06.2010.

Programul de prezentare a candidatilor la I.P.J. Arges pentru verificarea actelor de identitate si eliberarea de catre Serviciul Resurse Umane a trimiterilor catre Centrul Medical Judetean Arges al M.A.I., in vederea examinarii medicale, zilnic intre orele 09.00-11.00, in functie de locul de domiciliu (resedinta):
– In zilele de luni si miercuri pentru municipiul Pitesti si comunele arondate, municipiul Campulung si comunele arondate (interior 20112 sau 20114);
– In zilele de marti, pentru orasul Costesti si comunele arondate, orasul Mioveni si comunele arondate (interior 20114);
– In zilele de joi, pentru municipiul Curtea de Arges si comunele arondate (interior 20114);
– In zilele de vineri, pentru orasul Stefanesti, orasul Topoloveni si comunele arondate (interior 20113);
Pentru relatii suplimentare, candidatii se pot adresa la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0248/607.000, la interioarele susmentionate sau pot accesa pagina de internet a I.P.J. Arges, la adresa www.politiaarges.ro.
Intocmirea actelor pentru dosar, se va face numai dupa prezentarea candidatilor la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J.Arges, mun. Pitesti, str. Victoriei, nr. 60. Candidatii vor avea asupra lor actul de identitate si suma de 55 lei, necesara pentru eliberarea fisei medicale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90