Donaris 930 x 122

make-up

MAKE-UP ARTISTUL DIN TOPOLOVENI CARE PICTEAZĂ PE LEMN ŞI PIATRĂ! VEZI GALERIE FOTO!

De curând v-am prezentat-o pe Ruxandra Mache, un make-up artist din orașul argeșean Topoloveni care lucrează pe cont propriu. Pe lângă make-up, Ruxandra are o mare pasiune pentru pictură. Pictează pe pietre şi pe bucăţi de lemn.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

,,Pictura a fost dintotdeauna marea mea iubire. Nu am reuşit până acum să urmez cursurile unei şcoli de arte, deşi aş vrea ca pe viitor să fac din această pasiune ceva sublim şi plăcut ochilor. Am început să desenez încă de mică. Apoi am participat la numeroase olimpiadele şcolare de arte plastice şi am câștigat o mulţime de premii. Drumul s-a oprit atunci când urma să susţin examenul de capacitate. Pentru mine a fost prioritar, prin urmare am renunţat să mai merg la concursuri. A rămas cea mai dragă modalitate de a mă destinde, aşa că ori de câte ori mă simţeam inspirată luam creioanele sau culorile şi pictam. În anii precedenţi le făceam surprize celor dragi oferindu-le câte un ou personalizat de Paște.

În urmă cu câteva săptămâni cineva m-a rugat să scriu ceva pe o bucată de lemn şi atunci mi-a venit ideea. Prima încercare pe lemn a fost o icoană, pe care am reprodus-o mai apoi în alte două exemplare. Întâmplarea a făcut ca una dintre persoanele care a primit icoana să se ocupe de standul ,,Floare de Colţ’’ de la Simfonia Lalelelor. M-a rugat să îi fac şi alte picturi, care să fie expuse şi vândute la stand. De prelucrarea materialelor se ocupă viitorul meu soţ, aşa că mie îmi rămâne doar să pun culorile pe lemn.’’, povesteşte Ruxandra Mache.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

,,Îmi place foarte mult să pictez pe lemn, deşi este mult mai greu decât pictatul pe foaie. Foaia te lasă să lucrezi mai uşor datorită texturii extrem de fine, pe când lemnul, deşi e finisat, absoarbe uleiul din culori foarte repede. La toate picturile pe lemn fundalul este făcut prin tamponare uşoară cu degetele, iar finisările, cu o pensulă subţire de tuş. Folosesc culori în ulei care sunt destinate picturii pe pânză, dar am optat pentru ele deoarece sunt mult mai calitative, iar textura lor e mult mai plăcută datorită uleiurilor pe care le conţin.’’, spune Ruxandra.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Robert spune:

    Nu ar strica daca ati promova artistii adevarati, artisti in ceea ce priveste pictura. Nu am nimic cu domnisoara respectiva dar un simplu vis nu e suficient sa te numesti artist! Ar trebui ca dvs, jurnalistii sa va documentati in prima faza in legatura cu ce inseamna arta si apoi sa puneti eticete si sa publicati articole!! Ceea ce ati prezentat in acele imagini nu are nici o legatura cu arta!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90