pizzeria sapori  930 122

ucisi_spania2

Mama si copil ucisi in Spania

Stirea a fãcut destul de repede senzatie atât în tarã dar mai ales aici la Pitesti si asta cu toatã secretomania de care a dat dovadã tatãl si bunicul celor doi. Indicatia de a nu vorbi i-a fost sugeratã telefonic de cãtre celãlalt bãiat si fatã care, la rândul lor se aflã la muncã în Spania, cei ucisi în locuinta din Alicante (cu mai multe lovituri de cutit), fiind Florentina Dumitrache, de 26 de ani si fiul acesteia- Alexandru Constantin, de 8 ani.

Drama este cu atât mai mare cu cât, ne-o spune chiar tatãl si bunicul celor doi morti, Constantin Dumitrache, de 53 de ani, nu stie de unde sã facã rost de bani pentru a repatria cele douã sicrie în care se aflã cadavrele acestora.

Povestea tristã a celor doi morti

Era destul de tânãrã si încã necoaptã la minte atunci când Florentina s-a îndrãgostit de un bãiat iar în urma acelei povesti de dragoste a rezultat micutul Alexandru Constantin. Cei doi tineri au trãit în concubinaj câtiva ani, dupã care relatiile s-au tot rãcit iar în final acestia si-au vãzut fiecare de drumul sãu.

Între timp si pãrintii Florentinei s-au despãrtit iar sotia acestuia a plecat de aici de la Pitesti, revenind la casa pãrintilor sãi din localitatea Vata- Olt. Cum între timp Constantin Dumitrache s-a pensionat iar Florentinei i s-a oferit posibilitatea de a pleca la muncã în strãinãtate, nu a rata aceastã oprtunitate, cel mic rãmânând în grija bunicului sãu matern. Doi ani mai târziu, adicã în anul 2007, Florentina ( care între timp începuse o relatie cu un spaniol), la insistentele acestuia a venit la Pitesti, luându-l pe Alexandru în Spania, acolo unde de altfel a si fost dat la scoalã, la acest moment bãiatul fiind elev în clasa aIII a.

Începuse împreunã cu o prietenã, o nouã afacere

Din anul 2005, de când plecase în Spania, Florentina a lucrat prin câteva baruri, acolo de alfel cunoscându-l si pe Miguel, bãrbatul de care s-a îndrãgostit si care lucra ca agent de pazã la unul dintre localuri. Cei doi se întelegeau destul de bine si chiar reusiserã sã-si cumpere o casã în Alicante, în plus, de scurt timp, Florentina împreunã cu o prietenã ( tot româncã), au închiriat un spatiu în care au demarat o afacere.

Vestea cã cei doi (Florentina si Alexandru) au fost gãsiti ucisi cu mai multe lovituri de cutit anuntata de cãtre politistii spanioli vineri searã, a ajuns la Pitesti abia luni dupã amiazã, lucru care l-a bulversat pe Constantin Dumitrache. Alte amãnunte despre cele întâmplate acolo, bãrbatul nu stie, putinele lucruri aflate fiind de la ceilalti doi copii aflati la muncã în Spania, bãiatul si cealaltã fatã a sa. Cum cei doi nu se aflã într-o situatie prea roz, i-au solicitat tatãlui lor sã le trimitã niste bani.

Singurele date pe care Constantin Dumitrache le mai are, sunt cele referitoare la faptul cã cei aflati în viatã urmeazã sã se prezinte la politia spaniolã si la Consulatul României pentru a vedea ce diligente urmeazã sã facã de acum încolo. „Nu am posibilitatea de a aduce sicriile cu cei doi în tarã dar, detin o bucatã de pãmânt pe care voi încerca sã o vând iar cu banii luati sã-mi aduc fata si nepotul acasã. Ieri am luat pensia, vreo 600 de lei iar banii ãstia îi trimi în Spania la ceilalti copii pentru a avea cu ce sã se descurce pe acolo pe unde vor avea de umblat”. Deocamdatã nu se stiu alte amãnunte, politistii spanioli declansând o anchetã pentru a afla adevãrul si pe eventualul autor al celor douã crime.

ucisi_spania1tata_fata_spania05

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90