930×122 CAPRA 5

mame_protest

Mamele picheteaza Guvernul

PDL propune reducerea la un an a perioadei de concediu maternal şi acordarea unei indemnizaţii compensatorii de 500 de lei, UDMR şi UNPR se opun şi doresc mai degrabă să se renunţe la indemnizaţia actuală de 85% din salariu şi stabilirea unei sume fixe. UNPR, UDMR şi, mai ales, organizaţia de Femei a PDL se opune variantei emise de ministrul Muncii.

De altfel, liderii coaliţiei de guvernământ au amânat până luni decizia privind modificarea concediului maternal, după o reuniune care a precedat şedinţa de guvern. Pe de altă parte, FMI propune un concendiu maternal de un an, plătit cu o sumă cuprinsă între 600 şi 1.000 de lei, iar cum, până acum voinţa FMI a fost lege pentru Guvernul Boc, exasperate, mamele au anunţat însă că vor protesta pe 8 decembrie, în faţa Guvernului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3