Comdata 930 x 122

arhiepiscopia argeşului şi muscelului

MARŞ PENTRU VIAŢĂ ÎN PITEŞTI

Marş pentru viaţă în Piteşti. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului (prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune și Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul), în parteneriat cu Studenți pentru Viață, organizează Marșul pentru Viață.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

Marşul, care se înscrie în seria evenimentelor similare care se vor desfăşura în întreaga ţară, va avea loc mâine, 25 martie 2017, de la ora 14:30, în centrul municipiului Pitești.

Potrivit Arhiepiscopiei, participanții se vor întâlni în fața Teatrului „Alexandru Davila”, de unde vor porni în marş pe Strada Mare (pietonală). Punctul terminus va fi biserica „Sfântul Gheorghe” din Piaţa „Vasile Milea”, loc în care va fi oficiată o slujbă de Te-Deum.

Citiți și: (VIDEO) DEPLORABIL! PRIVIȚI CE AU FĂCUT PE FALEZA ARGEȘULUI!

„La marş vor participa preoți, profesori, studenți, elevi și toți cei care vor să susțină demersul nostru de a construi o societate respectabilă, în care sunt promovate adevăratele valori cultural-religioase românești.

Scopul acestei manifestări este de a atrage atenția asupra necesității de conștientizare a pericolului moral și social pe care îl reprezintă avortul, care este un atentat asupra vieții: darul suprem al lui Dumnezeu.”, precizează Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Nisan 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066