930×122 CAPRA 5

arhiepiscopia argeşului şi muscelului

MARŞ PENTRU VIAŢĂ ÎN PITEŞTI

Marş pentru viaţă în Piteşti. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului (prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune și Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul), în parteneriat cu Studenți pentru Viață, organizează Marșul pentru Viață.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Marşul, care se înscrie în seria evenimentelor similare care se vor desfăşura în întreaga ţară, va avea loc mâine, 25 martie 2017, de la ora 14:30, în centrul municipiului Pitești.

Potrivit Arhiepiscopiei, participanții se vor întâlni în fața Teatrului „Alexandru Davila”, de unde vor porni în marş pe Strada Mare (pietonală). Punctul terminus va fi biserica „Sfântul Gheorghe” din Piaţa „Vasile Milea”, loc în care va fi oficiată o slujbă de Te-Deum.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„La marş vor participa preoți, profesori, studenți, elevi și toți cei care vor să susțină demersul nostru de a construi o societate respectabilă, în care sunt promovate adevăratele valori cultural-religioase românești.

Scopul acestei manifestări este de a atrage atenția asupra necesității de conștientizare a pericolului moral și social pe care îl reprezintă avortul, care este un atentat asupra vieții: darul suprem al lui Dumnezeu.”, precizează Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90