NOR CURIER 930X122

politia_mascati

VIDEO – Mascatii i-au saltat direct din pat!

Pitesti. 18 februarie 2010.
In aceasta dimineata, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei din cadrul Politiei Municipiului Pitesti, cu sprijinul structurilor S.I.P.I. Arges si D.G.I.P.I, au organizat o actiune de identificare si prindere a membrilor unei retele de spargatori de sedii ale societati comerciale de pe raza judetului Arges.
Politistii au realizat 9 descinderi si perchezitii domiciliare in mai multe localitati din judetul Arges, ocazie cu care au fost prinsi 6 suspecti de savarsirea mai multor infractiuni de furt calificat si au fost depistate mai multe bunuri rezultate in urma activitatii infractionale a acestora.
Descinderile au avut loc la adrese din localitatile Calinesti, Cateasca, Pitesti si Maracineni, fiind identificati si prinsi Valentin Bragadiru de 26 ani, Mihai Ciolhan de 19 ani, Gheorghe Getner de 29 ani, Robert Zercula de 34 ani, Ionuţ Turcanu de 24 ani , toti din comuna Calinesti si Augustin Paciulea de 26 ani, din comuna Maracineni. Persoanele in cauza sunt suspectate ca in perioada 2009-2010 au sustras electronice, aparatura si scule folosite in constructii, precum si sume importante de bani din sediile unor societati comerciale din Judetul Arges. Suspectilor le-au fost intocmite dosare de cercetare penala.
Trei dintre suspecti Valentin Bragadiru, Mihai Ciolhan si Gheorghe Getner au fost retinuti pe baza de ordonata de retinere pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, ceilalti trei suspecti fiind cercetati in stare de libertate.
Politistii vor continua cercetarile pentru documentare si probarea intregii activitati infractionale a suspectilor.
imagini de la descinderile politistilor in cateva minute pe epitesti.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3