Donaris 930 x 122

LOGAN ARS

Masina unui acuzat in dosarul permiselor a ars

Pitesti. 26 noiembrie 2009.
Accident sau razbunare, aceasta este dilema unui pitestean de pe strada Labusesti, care a ramas fara masina. Marius Mierla, fost politist la IPJ Arges, unul dintre invinuitii in dosarul “Mita pentru permise” se afla la Targu Mures unde, alaturi de alte persoane, urma sa fie audiat la procesul din acest caz. Aseara, fostul politist a fost informat de familie ca autoturismul sau, o Dacia Logan, a ars chiar in fata portii casei, fara ca cineva sa vada ceva. Vecinii au auzit decat o bubuitura puternica in nopate, iar cand au iesit sa vada ce s-a intamplat, era prea tarziu, deoarece rezervorul Loganului deja explodase. Pompierii s-au luptat cu focul puternic aproape 20 de minute insa, din masina nu a mai ramas decat caroseria, restul facandu-se scrum.
Pompierii cred ca incendiul a pornit de la un scurt circuit la compartimentul motor, insa proprietarului nu-i prea vine sa creada ca un scurt circuit putea sa provoace un incendiu atat de violent incat masina sa fie pur si simplu carbonizata in doar cateva minute.
In cazul “Mita pentru permise”, Marius Mierla este acuzat de aderare la grup infractional si a stat inchis cu lotul Voinea aproape un an. In prezent este cercetat in stare de liberatate, iar faptul ca masina sa a ars ca o torta la doar cateva ore dupa ce a plecat la proces la Targu Mures pentru audieri in legatura cu noi dosare aparute in acest caz, il face sa se gandeasca ca poate nu este tocmai o coincidenta. Omul spune ca masina era cumparata in 2005 prin credit la care inca mai platea, motiv pentru care firma de asigurare l-a informat ca singura despagubire pe care i-o poate acorda este cel mult suma de 2.000 lei.

Donaris 555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90