NOR CURIER 930X122

andrei dumitru

Minunile se întâmplă! Trebuie doar să credem în ele! Andrei trebuie să trăiască!

Andrei Dumitru, elev al Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” din Pitești, suferă de o boală cumplită! La doar 9 ani, băiatul a fost diagnosticat cu leucemie.

Citiți și: Argeș. Directorul CAS, anunț de milioane despre băiatul din Pitești bolnav de leucemie

În prezent este internat la spitalul „Bambino Gesu” din Roma, Italia. Se fac eforturi mari pentru a-i asigura tratamentul necesar, care este foarte costisitor, și orice ajutor financiar contează. Andrei are nevoie de ajutorul tuturor!

Tocmai de aceea, prietenii, colegii și diferite instituții din Argeș s-au alăturat luptei pe care băiatul o duce cu boala. Un eveniment caritabil va avea loc pentru Andrei la Filarmonica din Pitești, duminică, 20 noiembrie.

Cei care doresc să îi ofere un sprijin lui Andrei pot participa la spectacolul caritabil, aducând un mic suport, în funcție de posibilitățile fiecăruia sau pot face donații în următoarele conturi:

RO37BUCU1091037805126RON

RO30BUCU1091037805127EUR

SWIFT: BUCUROBU

REVOLUT: 0720 00 54 76

Revolut cu acest link: revolut.me/felixcrocw

Beneficiar:  Dumitru Felix Constantin

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90